Klubadministration
Hvordan sikrer jeg mig, at medlemmer ikke kan slette sig selv?
Klubadministratorer kan altid slette medlemmer. Trænere kan som udgangspunkt slette medlemmerne på deres eget hold, og medlemmerne kan som udgangspunkt slette sig selv – medmindre I blokerer for det. Blokerer I for sletning, skal medlemmet eller træneren i stedet anmode jer om det, og I får en mail.
Sådan gør du · på computer
Trin for trin
-
1
Åbn Klubindstillinger
Klik Indst. nederst til venstre, og vælg Klubindstillinger.
-
2
Vælg Medlemshåndtering
Klik Medlemshåndtering i menuen til venstre.
-
3
Slå indstillingen til
Slå Medlemmer kan ikke slette sig selv fra klubben til.
Tip: Skal trænerne heller ikke kunne slette medlemmer, kan I samtidig slå Trænere kan ikke slette medlemmer fra klubben til.
Relaterede spørgsmål
Mere om Klubindstillinger
Hvordan definerer jeg klubbetingelser, som medlemmer skal acceptere? ›
Hvordan gør jeg det obligatorisk, at man ved indmeldelse skal oplyse adresse og fødselsdag? ›
Hvilke betalingskort kan medlemmer betale kontingent med? ›
Hvordan bestemmer jeg, om trænere skal kunne se medlemmernes restanceinformation? ›
Hvordan ændrer jeg i den kvitteringsmail, medlemmer modtager ved holdanmodning? ›
Hvordan benytter jeg mig af valgfrie felter i medlemslisten? ›
Cet article vous a-t-il été utile ?
1 sur 1 ont trouvé cela utile